Tri dobré rady začínajúcim gurmánom

Veľmi krátko o tom, ako si život obohatiť o nové chute, pôžitky a zážitky...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

1. Nebojte sa experimentovať!

"Objavenie nového jedla má pre svet väčší význam ako objavenie novej hviezdy"
Jean-Anhelme Brillat-Savarin

2. Ku každej novej chuti je treba sa prejesť, alebo prepiť !

Sú jedlá, nápoje ktoré neočaria na prvý dojem, no skutoční znalci ich dokážu vychutnať. Ako príklad uvediem cudzinca, ktorému naše bryndzáky možno prvýkrát nezachutia. Ak však chodí častejšie a pozná toto pravidlo, zamiluje si ich!

3. Nehanbite sa jesť a piť čo vám chutí !

Ak je módne piť suché víno a vy máte radi sladké, nepodľahnite okoliu a pite prírodne sladké vína. Kečup si dajte aj do slepačieho vývaru ak je to pre vás delikatesa...

Peter Škripko

Peter Škripko

Bloger 
  • Počet článkov:  95
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Gastronómia je mojou láskou a chlebíčkom každodenným... Zoznam autorových rubrík:  Dobré jedláDobré reštaurácieDobré reštaurácie - hodnotenieDobrí hostiaDobré pitieKam cestovaťMeníčkaKlub priateľov vínaOsobnostiFotoCinefilSúkromnéSúkromné - fotomesačníček

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Anna Brawne

Anna Brawne

107 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
Roman Kebísek

Roman Kebísek

108 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

50 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu