
1. Kvalita coctailu je rovná kvalite najmenej kvalitnej zložky ktorú som použil, preto používam menej kvalitné suroviny iba vo výnimočných prípadoch
2. Do pohára na vysokej stopke nikdy nedávam ľad, najmä nie do kokteilky. Ak si hosť objedná Vermút on the rocks, nalejem ho do old-fashioned glass, ako aj iné nápoje
3. Do mixéra nikdy nedám kocky ľadu, vždy iba drť
4. Keď si hosť objedná veľké preso, ponúknem mu vždy espresso a horúcu vodu, s vysvetlením prečo mu chcem to najlepšie
5. Coctailom uznaným IBA nikdy nemením názvy, pomery a neneahradzujem jednotlivé zložky

6. Do Campari nikdy nepridám citrón
7. Ku coctailu s ovocnou ozdbou vždy pridám aj kokteilovú servítku
8. Koňak a brandy nezohrievam. Podávam ho v módnych tulipánovitých pohárikoch na stopke. Kategórie VS, prípadne aj vyššie ak si to hosť želá, podávam s ľadom
9. Mám stále napamäti, že hosť je pozorný divák a ja som veľký herec
10. Komunikácia je základ obojstrannej spokojnosti, preto sa snažím dodržiavať všetkých desatoro až po predchádzajúcej konzultácii s hosťom