Dobrí hostia

Čašníkov je stále viac, ako aj reštaurácii, barov, pivárni... S ich počtom a zväčšujúcou sa konkurenciou stúpa aj ich kvalita. Stúpa však aj „kvalita hostí“?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)
Stano, Martin a Ľubo.
Stano, Martin a Ľubo. (zdroj: Cuky)

Veľa hostí si myslí, že ak má peniaze môže si dovoliť všetko. Ako by vám padlo keby sa návšteva u Vás doma aj napriek vášmu maximálnemu úsiliu správala povýšenecky, drzo a nevychovane?

Poznám veľa výborných čašníkov, pre ktorých je ich práca aj ich láskou. Často je ich druhým domovom, pretože v nej trávia spravidla viacej času ako doma. Pracujú 15 i viac hodín denne, za mizernú plácu a odmenou im je spokojnosť hosťa. Áno, aj v dnešnej dobe žijú takýto ľudia. Sprepitné tvorí ich väčšiu časť príjmu, neokrádajú hostí ani zamestnávateľa.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Milí hostia, skúste otvoriť oči a ak stretnete takého čašníka a ste s ním spokojní, oceňte ho aspoň pochvalou. Nechajte si od neho poradiť pri výbere jedla, vína... Zverte sa do jeho opatery a dôverujte mu. Chce vám len to najlepšie!

Nabudúce o tom ako rozpoznať dobrého čašníka.

Peter Škripko

Peter Škripko

Bloger 
  • Počet článkov:  95
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Gastronómia je mojou láskou a chlebíčkom každodenným... Zoznam autorových rubrík:  Dobré jedláDobré reštaurácieDobré reštaurácie - hodnotenieDobrí hostiaDobré pitieKam cestovaťMeníčkaKlub priateľov vínaOsobnostiFotoCinefilSúkromnéSúkromné - fotomesačníček

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

50 článkov
Karol Galek

Karol Galek

116 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
Tupou Ceruzou

Tupou Ceruzou

317 článkov
Marcel Rebro

Marcel Rebro

142 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu