reklama

I am pregnant

V tento týždeň som si naplánovala pranie: dve zavinovačky, dve deky, plienky s medvedíkmi, detské oblečenie, už uložené v šuflíčkoch, aby som mala všetko potrebné pripravené, keď ma v hociktorý deň prekvapí niečo neobvyklé a ja budem vedieť, že vidieť našu dcérku budem už naozaj čoskoro.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Pranie, ktoré sa mi celkom jasne asociovalo s prianím toho, čo teraz je, toho, že som si tak veľmi priala jej život, že je tak veľmi chcená, tak vytúžená.

A dnes taká pokojná.

Telefonujeme, pýtaš sa na ňu, napíšeš mi správu, že nás ľúbiš, že dnes je deň v mesiaci, ktorý nám má niečo pripomínať a ja ti napíšem, áno, naozaj, tiež ťa veľmi ľúbim. Pošlem ti obrázok vyliahnutého kuriatka, ktorý keď som našla v mobile pripomínal mi jej malý život. Hovorím ti o nej, že dnes sa v brušku iba tak povaľuje a spinká celé hodiny, preberá sa iba vtedy keď raňajkujem, desiatujem, obedujem a tlačí ju môj naplnený žalúdok, tlačíme sa už telami obidve, obtierame sa o seba, alebo dotýkame, aké je to krásne. Sme si už jedna druhej veľká, ale práve teraz cítiť náš telesný kontakt najviac, a práve teraz musí prísť čas odlúčenia, prvého veľkého, ohrozujúceho, zázračného, oslobodzujúceho a ja musím byť na blízku svojej dcérke, keď ma bude opúšťať, aby uvidela svet cez oporný bod svojej mamy, cez lásku svojich rodičov, aby bola mašľa medzi nami bezpečná a potom, aby ma postupne mohla zase slobodná opúšťať, skúmať svet, hľadať si kamarátov, naplniť svoje poslanie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Snívam o jej nožičke, ako môže vyzerať taký malý prst, malíček, ktorému budem musieť ostrihať nechtík.

Snívam o nej, prežívam bonding, o ktorom som v škole tak rada počúvala, čítala a teraz čítam ešte viac a je to už ľahšie, už tomu dobre rozumiem.

Janka Maťašová

Janka Maťašová

Bloger 
  • Počet článkov:  189
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som ospalá farba pred západom slnka. Zoznam autorových rubrík:  KvapôčkyKvety v SlnkuRozkvitanieVločky a námrazyNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu