reklama

Prečo sa tu už necítim ako doma?

Bolo to len pár dní potom, čo sme definitívne opustili sídlisko a presťahovali sme sa do zeme nikoho. Domček konečne prijal všetko, čo sa do neho zmestilo a možno aj niečo navyše, veci si postupne nachádzali svoje miesto a rovnako tak aj my...  Trochu som sa cítila, ako keby mali vybudovať nejakú vodnú nádrž a my sme sa museli rýchlo vysťahovať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Vysťahovali sme sa až prekvapivo rýchlo. Na to, že doma už len občas prespávam a že mi to tam vlastne už vôbec nechýba, som prišla iba pred pár dňami, keď som umývala podlahu na definitívne odovzdanie bytu. Smutné, však? 

No keď som si uvedomila, koľko popolčeka z výfukových plynov bolo na balkónových dverách a oknách, tešila som sa "domov". Zrazu mi tam bolo veľmi úzko. Podlaha bola škaredej farby a miestnosti boli primalé. Všade bolo veľmi teplo a rozčuľovali ma nekonečné kolóny áut. Zrazu mi to tam všetko smrdí a nechápem ako som mohla niekedy cikať v tej malej búdke??? Veď to musí byť počuť až na tretie poschodie... 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A tak som prišla domov. V nenormálnej zime som rýchlo otvárala "kapuru" a ešte rýchlejšie ju zatvárala. Utekala som rýchlo do domu, aby som si mohla sadnúť ku kozubu a trochu sa zahriať čajom, ktorý je stále položený na ňom, aby vydržal teplý celý deň. Zapla som počítač a úplne mimo tejto zvláštnej pohody som sa pustila do textu diplomovej práce. 

A naraz mi bolo dobre. Z kuchyne doliehali zvuky známych hlasov a v obývačke sa batolilo dieťa. Ako z kresieb na maľovaných tanieroch.

Tak teda dobrý večer. 

Mirka Polohová

Mirka Polohová

Bloger 
  • Počet článkov:  280
  •  | 
  • Páči sa:  6x

Píšem o tom, čo vidím, čo cítim a keď mi je dobre, tak nepíšem takmer vôbec. Zoznam autorových rubrík:  Čriepky detstvaCooltúraZamyslime saSúkromnéNezaradenéNa poslednej strane

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu