reklama

Krátko o mužoch a ženách

O aviváži v zásade žiaden chlap nepotrebuje vedieť nič viac než to, že existuje. Je to taká voňavá vec, od ktorej voňajú iné veci a voňavé veci sú fasa, preto je fasa aj aviváž. Toľko popis celej problematiky v dvoch vetách.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (241)

Problematika sa nám trochu vetví v momente, keď sa zamyslíme nad tým, čo zvykne taký priemerný slovenský chlap robiť o desiatej večer v pracovný deň. Priemerný slovenský chlap totiž zvykne o desiatej večer v pracovný deň sťahovať iných ľudí opačného pohlavia z miesta na miesto a následne sa pohybovať po nonstop otvorených Tescách, kde nakupuje veci po presťahovaní potrebné, napríklad spomínanú aviváž.

(Popritom si ešte môže ľahko potelefonovávať so susedom, napríklad takto:

Ááá, sused, čo robíte?

Telefonujem. A vy?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Telefonujem.

Tak vy máte telefón? To si môžeme kedykoľvek zavolať. A inak čo robíte?

Nakupujem aviváž

A tak ďalej.)

V tomto momente vstupujeme do deja. Nakupuje sa aviváž, lenže aviváž, ktorú si osoba opačného pohlavia želá, nemajú, majú len iné. Chlap sa dostáva do prekérnej situácie, kedy musí medzi avivážami vyberať, musí ich ovoniavať a musí hovoriť toto sa mi páči a toto nie. Je to nuda.

Aby nudu trochu skrátil (a zároveň prejavil záujem, čo je vec, za ktorú sa pripisujú plusové body), pýta sa a akej farby bola tá aviváž?

Cyklaménovej, dostáva odpoveď, sekundu listuje v pamäti a zisťuje, že takáto farba sa v jeho internom zozname nenachádza.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A aká je to, tá cyklaménová? pýta sa investigatívne krok za krokom. Malé kroky totiž vedú k veľkým cieľom, povedal niekto, neviem kto, ale tá veta znie ako že ju niekto povedať mohol a ak nie, tak si ju pripisujem ja. Podľa mňa neznie najhoršie.

Cyklaménová je taký mix bordovej a fialovej, znie ujasnenie.

Chlap opäť sekundu listuje v pamäti a niekde na tej zaprášenej poličke, kde je uložené ef sa rovná em krát gé, nachádza tušenie, že bordová je vlastne fialová a ak je cyklaménová mixom bordovej a fialovej, tak je potom mixom fialovej a fialovej a tak ďalej, celé to nedáva zmysel, je to nejaké zacyklené. Kladie teda upresňujúcu otázku takže cyklaménová je vlastne mixom fialovej a fialovej, tak?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vlastne áno, ale nie celkom.

Tomu sa povie odpoveď, povie si chlap a v ďalšom kroku sa vzdáva, rezignuje pod náporom jemných odtieňov farieb a jemných vôní aviváží.

Pre vašu informáciu: tú cyklaménovú aviváž nakoniec aj tak nemali.

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu