reklama

Otvorený list predstaviteľom pravice

Drahí politici SDKÚ, KDH, Mostu, Obyčajní ľudia a hoci sa tí ostatní tvária, že nie, tak aj SaS,dovoľte, aby som sa predstavil. Volám sa Samo Marec a celý život vás vo voľnom čase volím, tak si myslím, že by vás mohlo zaujímať, čo vám chcem povedať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (141)

Zdá sa, že sa blížia prezidentské voľby alebo sa na ne podľa novinových titulkov prinajmenšom pripravujete. Kým sa budete pripravovať ďalej, my si môžeme povedať pravdu: je úplne jedno, koho nakoniec za spoločného kandidáta vyberiete, prezidentom bude Róbert Fico alebo ten, koho vyberie on. Takto to je a hoci môžete mať pocit, že je to chyba nás voličov, pravda je taká, že za to môžete vy sami.

Aj napriek tomu od vás očakávame, že sa nakoniec dohodnete na niekom, koho budeme môcť voliť, nie kvôli víťazstvu, ale preto, že voliť chceme. To len vy robíte všetko preto, aby ste nás odradili. Aj napriek tomu, že ide o vopred prehrané voľby, očakávame, že nám vyšlete aspoň nejaký signál. Napríklad, že sa dokážete dohodnúť. Vy namiesto toho zakladáte nejaké Ľudové platformy.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Viete, neviem, či vám to už niekto povedal, ale nápad, že by som napríklad ja cez víkend vstal a len tak z občianskej povinnosti šiel voliť Pavla Hrušovského, je síce vtipný, ale to je asi tak všetko. Nepôjdem a hovorím vám to dopredu, za dostatočný dôvod totiž nepokladám to, že ste sa vy takto rozhodli. Vy nerozhodujete. Ja som volič a ja rozhodujem o vás.

Toto je môj odkaz a verím, že nie som sám: Hrušovského voliť nebudem. Nerozmýšľajte nad ním. Rovnako nebudem voliť ani nikoho ďalšieho, koho mi vyberiete, lebo sa dohodnete, že je v politike už dosť dlho a spravil toho dosť málo na to, aby bol prezidentom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pozrite, viem, že sa nemáte dobre, len nerozumiem, prečo robíte všetko preto, aby ste sa mali ešte horšie. Dopadne to totiž tak, že vy niekoho vyberiete, on nielen nevyhrá, ale my mu dokonca ani nedáme svoje hlasy. Budete sa potom chvíľu škrabať na zátylkoch a nakoniec usúdite, že za váš neúspech môžeme my, lebo to my sme predsa nezvolili toho, koho ste nám vybrali. Budete sa mýliť, hovorím vám to už teraz.

Chyba nie je v nás, ale vo vás. To vy nás totiž máte za bláznov.

S pozdravom,

Samo

PS: A možno sa na toho pravicového kandidáta rovno vykašlite. Prečo by mal existovať, keď neexistuje pravica?

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu