reklama

Nevšedný deň

Nešiel som totiž do práce. Ani zajtra nejdem. Inokedy chodím aj v sobotu ráno. Zajtra, zajtra nie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Vyspal som sa krásne do deviatej. Ráno vypil po veľmi dlhom čase v kľude kávu a potom som si prebehol očami novinky zo sveta. V pohode. Spravil som nákup, poležal si, čoto pojedol. S kamarátom sme sa dohodli, že s chudnutím (a predletným zväčšením svalov) začneme až v júni. Takže času dosť (hlavne nájsť tie svaly). Išiel som na prechádzku s mojou novou záľubou, vyskúšal som záhadný čudlík (supermakro) a urobil som si v počítači poriadok. Taký malý, vo fotkách. Potreboval som aj čosi upratať a oprať veci, ale akosi mi už neostali sily. Posledné som vynaložil na prechádzku po tom našom aprílovom počasí, čo tu teraz máme, do miestneho wine shopu. Hajzlíci, dobre tam vedia ako na mňa. Išiel som kúpiť jednu fľašku bieleho, doniesol som tri (kúp tri, tretie máš zadarmo...no nekúp!). Už pár týždňov som si prenášal z jedného vrecka do druhého ten recept na špagety. Ten, čo idem dnes večer variť. Neviem sa dočkať.

Dnes som nešiel do práce a na jeden deň som úplne zmenil svoj každodenný stereotyp. Bože, ako ho neznášam. Ale dnes mi nevadil. Na takýto by som si možno aj zvykol. Každopádne mi otvoril oči.

Už nejakú dobu som nevaril. Už dlho som nenapísal takýto článok. Už nejakú dobu som sa tak netešil. A teraz sa neviem dočkať. Z čista jasna. Iba tak. Tak moc.

Kde si láska? Už príď, je navarené a ja viem...som najšťastnejší muž na svete.


Branko Štefanatný

Branko Štefanatný

Bloger 
  • Počet článkov:  217
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Spokojný človek.Žilina, 30. Zoznam autorových rubrík:  Prvý článokOd srdcaZo svetaZ dlhej alebo krátkej chvíleVečná témaPohodaFotkyZ domova

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu