reklama

Priceless

Som po poobednom rozmýšľaní (šlofíku). Mám zmeškaný hovor (od Pretože..) a short message service od kamaráta, že sa ide na jedno...(bodky znamenajú ďalšie čísla)...Robím čo najradšej (čo na fotke) a píšem...(bodky tentokrát bez zmyslu)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Rozmýšľam o čom rozmýšľať. Napadá ma najmenej desať dôvodov "na článok". Tak voláme s priateľmi veci, situácie, príbehy, či len také momenty, ktoré by niekoho oslovili. Dali dakomu dačo. (I do it my way anyway)

Svetielko má pretlak písmeniek v hlave. Ja mám pretlak nápadov a písmenka nestačia. Bijú sa s časom a prehrávajú. Ja nestíham tiež. Bijem sa a večne pri tom zaspávam. Raz budem mať čas na všetkých. Na všetkých, ktorí ma potrebujú. Ktorí ma chcú potrebovať. Ktorých chcem aby chceli. Teraz potrebujem len priateľov, rodinu a svoje sny. Čakám. Sebčím. Učím sa. Robím čo cítim a naopak. A navyše...

...uvedomujem si. Práve teraz.

Obklopil som sa výbornou hudbou, mám sa príjemne, je tu nádherne teplúčko a mám chvíľku čas. Mám priateľov, možno aj lásku, zdravú rodinu a robím to čo ma baví. Žijem svoj život. Dôvod na Peťa je čas. Peťo je Šťastný. Času je málo. Tak vzácna, tak potrebná chvíľka, ktorá nám vždy chýba. Je večne zajtra. Niekedy už nepríde! Zajtrajšok je vždy lepší dnes. Vždy!

Maličké situácie mi rozťahujú pery. Tešítka. Tešia ma situácie, ktoré sú prehliadnuteľné a tak podstatné. Vidíte ich? Okolo seba? V tomto článku? Vo vašom príbehu?

Nezaplatiteľné.

Branko Štefanatný

Branko Štefanatný

Bloger 
  • Počet článkov:  217
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Spokojný človek.Žilina, 30. Zoznam autorových rubrík:  Prvý článokOd srdcaZo svetaZ dlhej alebo krátkej chvíleVečná témaPohodaFotkyZ domova

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu