reklama

He, heh, hehe...už je hlava hore

A už som aj ja zdvihol hlavu. Je rad na vás!Chcem dnes zaspať. Chcem mať zajtra pekný deň. Chcem už vypnúť telku. A vypínam ju.Ak máte ešte stále smutné pocity, ak sa bojíte, ak je ešte stále neznámy presný počet obetí dnešného čierneho dňa v Londýne, ak vám niekto narušil krásny životný príbeh alebo ste si dnes spomenuli na anglických spratkov, dokonca ak máte chuť na filozofovanie alebo na divno čierny humor, skúste sa na chvíľku zamyslieť, na chvíľku počúvať len hudbu vášho srdca. Bez hudby, bez pomoci. Bije rýchlo však? Ale už spomaľuje. Už to neznie ako tuc tuc tuc ale také normálne tuuuc tuuuc. Počkajte chvíľku. Už je lepšie? Mne je. Odreagoval som sa. Rozdýchal som smútok a divné pocity a už som to opäť ja. Nájdite si opäť svoje ja. Možno pomôže toto alebo toto. Dúfam, že vaše pravé ja je veselé a usmievavé. Potom raz, možno budete súhlasiť so mnou..

Písmo: A- | A+
Diskusia  (41)

.. život je krásny.

Máme poplašené, šedivé a slabé dni. A potom kludné, pestrofarebné a energické. Tie prídu väčšinou ZAJTRA. Ja som sa rozhodol, že pre mňa bude ZAJTRA už zajtra.

Čo vy?

Začnete až utorok?

Ok. Ale začnite. Každý kto dokáže prežiť slnečný deň v daždivom počasí odoženie prinajmenšom jeden zamračený oblak. Ak nás bude dosť, bude u vás, u nás, u nich stále modrá obloha. Žiadny zelený svet, to sa nikdy nestane! Ale modrý? Prečo nemať svet s modrou oblohou? A neobracajte slovíčka, dobre viete, že som nerozprával o oblohe, ale o vás a vašej tvári. Vašej a nikoho inej. Už to srdce bije pomaly? Už sme na rovnakej vlne? Už potom viete aké krásne je žiť pod modrou oblohou. Žiť v pohode.

Vitajte .

Branko Štefanatný

Branko Štefanatný

Bloger 
  • Počet článkov:  217
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Spokojný človek.Žilina, 30. Zoznam autorových rubrík:  Prvý článokOd srdcaZo svetaZ dlhej alebo krátkej chvíleVečná témaPohodaFotkyZ domova

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu