reklama

Ženské a nedocenené

Článok o kráse. Krásu u mňa predstavujú ženy. Ženy bonboniérky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (14)

Ách.
Aké milé, krehké a ženské. Chlapské ma nezaujímajú. Možno vás? Ja žasnem údivom nad tou prirodzenou, jemnou, pôvabnou ženskou záležitosťou. Ukážu nám ich len príležitostne a niekedy s tým narobia väčšie problémy ako s odhalením svojich skrytých vlastností a iných vlastných skrytostí. Sprostosti. Nič nezahaľujú tak ako práve tie oblé časti svojho tela. Sú tu aj iné obpozerané, dve, krásne plné, často vystavované miesta na voňavom ženskom tele, ktoré s našimi škaredými chlapskými ústami robia najrozťahovanejšiu hru na svete, ale o nich inokedy. Tiež tvoria úsmev pravdy, uznania a rozkoše. Tiež ich ukazujú len sem-tam. Na večierkoch vykúkajúc z výstrihov všakovakých tvarov a snov alebo iné dve, ešte plnšie, zadné, poloodhalené vďaka pánovi s menom nádherného tanca. Ten úsmev je ale moc častý a gýčový. Nie, nechápme sa zle. Výstrih je krásna vec a pán Tango, na rozdiel od pána Budžogáňa, ktorý hral prím v danej oblasti v rokoch chvalabohu dávno minulých, urobil svoju prácu precízne a ja mu za to ďakujem. Dnes si už ženy, slečny, panie a iné krásky zvyknú vyskúšať novinky na trhu a potom už pretancujú v nich celý život. A nám v nich vytvárajú ten spomínaný úsmev. Odhalia svoje krásne polky tak ako ich my ukazujeme na vojenskom odvode, ibaže ony sa pritom necítia tak trápne ako sme sa cítili my. Niekedy stačí, keď sa len trošku ohnú a vy, teda my, môžeme obdivovať. Je to predsa len prirodzenejšie pre ne, ako pre nás, myslím si. Pre ženu je zadosťučinenie vidieť blahokrásny úsmev rozkoše, pravdy a uznania na chlapovej tvári. Malo by to tak byť. Myslím, že ani feminizmus s týmto nič neurobí. Ženy sú ženy a prdelky sú prdelky. Muži sú večný chlapci. Prsíčka ostanú prsíčka. A ženy vždy budú o svoj výzor dbať viac ako marťania z Marsu. Bruško býva niekedy brucho a boky bývajú ešte väčšie ako spomienky z prvého milovania. Je tu ale tá jedna časť, ktorá je nenahraditeľná. Možno práve preto, že musíme čakať až do teplejšej časti jari, kým sa jej dočkáme.

Snežienky prinášajú prvé znamenia a prvé otužilejšie z nich už nečakajú. My ďakujeme. Už nemusíme snívať, už sa ich môžeme dotknúť, masírovať ich len tak v parku na tráve alebo obdivovať spoza volantu. Dá sa určiť, či si slečna majiteľka sem-tam aj zacvičí alebo v živote nepobehla. Sú to typické časti ženského tela, ktoré napovedia niekedy viac, ako slová vypadávajúce z úst. Pravda je, že ústa sú o úroveň vyššie v chápaní ženskej krásy, hlavne, keď z nich počuť múdre slová plné zmyslu a s nádychom jari. A hlavne ak hľadáte viac ako len rozkoš. Tvár sama o sebe je dôležitá a asi prvá, alebo možno druhá (alebo tretia?) záležitosť, ktorú si človek pozrie po tom, čo mu niekto z Venuše skríži cestu, ale to čo sa nám ponúka v lete na plavárni a na uliciach lásky je nenahraditeľné a dôkladne vymyslené. Z topánok trčiace, v čižmách obalené alebo úplne nahé, to sú nedocenené rozdiely medzi našimi dvoma živočíšnymi druhmi. Koho už len zaujímajú mužské členky? Ani neviem, že nejaké mám, kým si ich nevykĺbim. Ale tie ženské, ách tie ženské členky, to je iná káva. Z vysokých podpätkov sa predvádzajú a nás hladkajú. S každým jedným krokom. Prichádza leto a ja očakávam častý úsmev na mojej tvári. Aj vďaka takej maličkosti. Milej podľa prvého pohľadu, krehkej podľa dotyku a ženskej podľa pýchy, ktorou len žena vie nosiť a predvádzať svoje nádherné kĺby. Milé, krehké, ženské.
Ách.

Branko Štefanatný

Branko Štefanatný

Bloger 
  • Počet článkov:  217
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Spokojný človek.Žilina, 30. Zoznam autorových rubrík:  Prvý článokOd srdcaZo svetaZ dlhej alebo krátkej chvíleVečná témaPohodaFotkyZ domova

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu