reklama

Ženy neženy

Ženy milujem, ale nájdu sa aj výnimky...Nemôžem si pomôcť a ani si pomôcť nechcem.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (39)
Vravím, že ma raz privedú do hrobu...
Vravím, že ma raz privedú do hrobu... 

Čím viac o nich (vás) píšem, premýšľam, snívam, flirtujem s nimi, tým viac si uvedomujem, že jednu vec na nich neznášam. Vlastne nemám rád dve veci. V podstate je tých vecí podstatne viac a ja ich tu vyblafnem z hlavy, nech mám pokoj a trošku menšie číslo ...

...preskočím veľmi častú zmenu názorov a nerozhodnosť v niektorých situáciách (čo si obliecť? čo si vyzliecť? je teplo? či zima?), žitie vždy pre moment a nikdy žiadne zamyslenie nad dôsledkami a tvrdenie, že si depilujete nohy, sedíte v kaderníctve a inak sa trápite, všetko kvôli sebe, vlastnému pocitu, vlastne kvôli nám, chlapom...to som už spomínal, že každých 5 minút je to inak?

Mne vadia maličkosti. Nemám rád, keď žena skrýva svoju citlivú dušu a hrá sa na niečo čo nie je. Mám rád, keď žena vie čo chce a ide si za tým, ale nie cez všetky prekážky (aj keď je to ťažšie, ľudskejšie). Nemám rád, keď sa o seba nestará a ešte viac, keď to preháňa. Keď tvrdí, že je feministka. Keď ohovára inú ženu, len preto, že ona je krajšia. Vlastne nemám rád škaredé ženy, ktoré nemajú žiadny pud sebakritiky a ženy s viacerými plastickými operáciami. Nemám rád, keď žena odmietne váš doprovod domov. Prajem jej riadneho úchyla po ceste! Keď žena ostáva s mužom, ktorý ju bije. Prajem jej dnes večer riadne zaucho ! Ženy, ktoré hľadajú bohatého muža s autami, milenkami a bez chrbtovej kosti. Prajem im to čo si zaslúžia! Tvrdé? Tak ako život. Spravodlivé? Ja myslím, že áno. Každý má voľbu, aj žena!

Nemám rád, keď sa žena rozíde s mužom a na druhý deň mu ponúkne priateľstvo! Keď svoju samotu rieši vzťahom na silu s niekým koho nemiluje. Keď je neúprimná, slabá, namyslená a hysterická. Neznášam ženské na oko kamarátstva, ženy bez názoru a s večnými otázkami! Bez osobnosti, bez rozumu! Mám rád, keď má svoje videnie sveta, svoje slabosti a vie objať. Len tak, ako to vedia matky. Nemám rád, keď objímete ženu a ona sa cíti trápne. Nemám rád ženy grgajúce, prdiace a hrešiace. Že také nie sú?

Mám rád ženy, ktoré si prečítajú takýto článok a vedia to brať s nadhľadom. Urobiť si vlastný názor. A nezmeniť ho. Vlastne sa na tom vedia zasmiať. Ženy šťastné.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Ja tento článok píšem s úsmevom. Keby som mal práve za sebou nejaký rozchod, zlú skúsenosť alebo proste zlý deň, bolo by to ovela tvrdšie, verte mi. Ja vás milujem a nemôžem si pomôcť. Vlastne si pomôcť nechcem. Veď som chlap.

Za život som stretol len malé množstvo žien z celkového počtu a viem, že väčšia časť z nich a aj z tých, ktoré nepoznám sú práve tie ženy ženské, krásne, nežné, s názorom a pôvabom, aký sa od nich očakáva. Tak ako oni očakávajú muža s vedomosťami, postavením, spôsobmi a mnohými ďalšími vecami, ktoré sú individuálne. A tak sa krásne dopĺňame a žijeme a milujeme a neznášame. Ďakujem vám...moje milované. Aj za toto , ale hlavne za to, že ste. A aj vám, ktoré ste nabrúsené a plné reakcií. Bez vás by tu bola nuda...

Branko Štefanatný

Branko Štefanatný

Bloger 
  • Počet článkov:  217
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Spokojný človek.Žilina, 30. Zoznam autorových rubrík:  Prvý článokOd srdcaZo svetaZ dlhej alebo krátkej chvíleVečná témaPohodaFotkyZ domova

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu